Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2007

Εις μνήμην ... της 11/9/2001

Παρακάτω μια γεύση του video με τίτλο 9/11 Controlled Demolitions of September 11, 2001 που σε απλά Ελληνικά μεταφράζεται:

9/11 Ελεγχόμενες Κατεδαφίσεις (με εκρηκτικά) της 11ης Σεπτεμβρίου 2001




Για το 36-λεπτο βίντεο πατήστε εδώ.

Πολλές καλές και διαφωτιστικές ταινίες βρίσκονται στο διαδίκτυο σχετικά με το ίδιο θέμα, όπως η ταινία 911 Mysteries (full length), και περισσότερα βρίσκονται με μια απλή αναζήτηση.

Μετά από 6 χρόνια θα πρέπει όλοι - και όχι μόνο οι ειδικοί - να αναγνωρίζουμε μια ελεγχόμενη κατεδάφιση με εκρηκτικά!

3 σχόλια:

Διαγόρας ο Μήλιος είπε...

Πάλι θεωρίες συνωμοσίας;

Αυτό είναι φρέσκο, σημερινό, από το BBC:

9/11 demolition theory challenged

Ερινύα είπε...

Και βέβαια διαγόρα, το άρθρο στο οποίο παραπέμπεις δεν έχει καμιά εξήγηση για πολλές από τις ερωτήσεις - καταπέλτες, που θέτουν οι "συνωμότες" ή - θα έλεγα - αυτοί που καταγγέλλουν μια συνωμοσία.
Για παράδειγμα, δεν εξηγούν στο άρθρο του BBC τις εκρήξεις στα υπόγεια, δευτερόλεπτα πριν την κρούση του αεροπλάνου, ούτε τις άλλες εκρήξεις για τις οποίες μιλούν οι αυτόπτες και αυτήκοοι μάρτυρες, που συμφωνούν με καταγραφές σεισμογράφων και λήψεις καμερών, δεν εξηγούν τα "καλαμάρια" από τις εκρήξεις σε πολύ παρακάτω ορόφους από αυτούς που κατέρρεαν, δεν εξηγούν τις διαγώνιες ευθείες τομές στα ογκωδέστατα ατσάλινα δοκάρια στο επίπεδο του εδάφους, δεν εξηγούν το φαινόμενο pyroclastic flow, που μόνο ισχυρότατη έκρηξη μπορεί να προκαλέσει, δεν εξηγούν γιατί δεν φαίνονται στο έδαφος οι φέτες των καταρευσάντων ορόφων, αλλά κονιορτοποιημένο τσιμέντο, χαρτιά και μικροτεμαχίδια της έκρηξης - μέχρι και τεμαχισμένα οστά ανθρώπων - σκορπίστηκαν σε όλο το Μανχάταν, δεν εξηγούν τον βρασμό των μετάλλων στο υπόγειο πολλές μέρες μετά τις καταρρεύσεις, δεν εξηγούν πώς κατέρρευσε το κτίριο 7, που δεν είχε κτυπηθεί, παρά μόνο είχε μία μικρή φωτιά, ...
Τελικά δεν εξηγούν τόσο πολλά φαινόμενα, τα οποία, για έναν αμερόληπτο παρατηρητή, αποδεικνύουν το αυτονόητο.

Ερινύα είπε...

Να προσθέσω οτι, κατά την δική μου αντίληψη, υπάρχει κάποια σχέση ανάμεσα στην υπόθεση αυτή και την ιστορία την επικράτησης του Χριστιανισμού. Τότε, οι συνωμότες "Γαλιλαίοι" ισχυρίζονταν οτι ο Γιαχωβάς με δικό του θαύμα γκρέμιζε ναούς και αγάλματα, που πέφτοντας σκότωναν και κάμποσους "ειδωλολάτρες". Τώρα, οι μιμητές των γνωστών μεθόδων παίζουν το παιχνίδι της "τρομοκρατίας" για να πετύχουν τους αθέμιτους στόχους τους.
Ποιοί είναι οι αληθινοί τρομοκράτες όμως, θα έπρεπε να το ξέρουμε ήδη, με τόση πείρα που έχουμε αποκτήσει.