Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Αναμετάδοση της Συνέντευξης του Πάνου Καμμένου για την Επίθεση κατά των Ελλήνων διά του Μνημονίου - Εφ' όλης της Ύλης

Αρχικά πρέπει να ευχαριστήσω τον αποστολέα του μηνύματος που έλαβα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, μήνυμα το οποίο με παρέπεμψε στο ιστολόγιο

ksipnistere

μέσα στο οποίο ανακάλυψα την άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη του βουλευτή Πάνου Καμμένου, την οποία μπαίνω στον πειρασμό να αναμεταδώσω σε αυτήν εδώ την ανάρτηση. Μην χάνετε στιγμή! ακούστε και ξυπνήστε. Όσο καλύτερα ξυπνήσουμε όλοι μας και ανακτήσουμε την ενάργεια που απαιτεί το ένστικτο της αυτοσυντήσησής μας στις παρούσες συνθήκες, τόσο καλλίτερα θα μπορέσουμε να αντιδράσουμε σε αυτά που ήρθαν και στα πολύ περισσότερα που έρχονται:

Πάνος Καμμένος Μέρος 1/2




Πάνος Καμμένος Μέρος 2/2





*Εννοείται οτι οι ιδεολογικές ή θρησκευτικές απόψεις που εκφράζει ο βουλευτής Π. Καμμένος δεν εκφράζουν σε κάθε περίπτωση τις αντίστοιχες δικές μου και -ως εκ τούτου- δεν θα είχε νόημα κάποιος σχολιασμός με τέτοιο περιεχόμενο. Αν τεθεί τέτοιος σχολιασμός, όπως για παράδειγμα η αντίθεση ανάμεσα στη θέση του κυρίου Καμμένου και τη θέση αυτού του ιστολογίου όσον αφορά τη θρησκεία ή το ρόλο της εκκλησίας, απλά δεν θα μπώ στον κόπο να απαντήσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: