Κυριακή 6 Μαΐου 2007

Αποκαλύπτοντας το AIDS, Πρόσκληση από την Μ. Παπαγιαννίδου

Μεταφέρω την είδηση - ανοικτή πρόσκληση, αυτούσια, από την τοποθεσία της Μαρίας Παπαγιαννίδου:


Σας καλωσορίζω ξανά ως Μαρία Παπαγιαννίδου - Σεν Πιερ, συγγραφέας δύο βιβλίων που προτείνουν το αυτονόητο για την περίπτωση του AIDS. Επειδή δεν προβλέπεται να σταματήσουν οι επιχορηγήσεις χωρίς αποτέλεσμα και το χρήμα ρέει άφθονο πια για ορισμένους, ας αποφασίσουμε μόνοι μας τι είναι καλύτερο για τον εαυτό μας. Kυρίως, όταν η μόνη υπόσχεση που μας δίνεται από τον Πάπα της σύγχρονης ιατρικής είναι ένα πιθανό εμβόλιο κατά του AIDS για τον γενικό πληθυσμό.

Για να διακρίνουμε την πραγματικότητα πίσω από τη θεωρία του AIDS, σας καλώ, αντί παρουσίασης του δεύτερου βιβλίου μου (προς το παρόν), στην πρώτη ελληνική προβολή του ντοκιμαντέρ AIDS Inc. (AIDS Ανώνυμος Εταιρεία) του Gary Null, με ελληνικούς υποτίτλους - πριν καταλήξει στο Φεστιβάλ Καννών στα μέσα Μαϊου - , στον κινηματογράφο Microcosmos, Συγγρού 106, Φιξ Μετρό, Αθηνα, την Κυριακή 6 Μαϊου, στις 4.30 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη.

Στη συνέχεια της σελίδας η Μαρία Παπαγιαννίδου αναφέρεται στο βίντεο αλλά και στην πρόσφατη επίσκεψη στην Ελλάδα των Gallo - Montagner:

Γέλασα πολύ λοιπόν με το φινάλε στο βίντεο του κορυφαίου στην έρευνα του καρκίνου στο Πανεπιστήμιο του Ιλινόις στο Σικάγο Dr. Andrew Maniotis: "Τόσα πολλά παραμένουν υπό εξέταση στην επιστήμη των εμβολιασμών, που γίνεται ακόμη πιο εμφανές το πρόβλημα στην περίπτωση του AIDS. Στην πραγματικότητα ο εμβολιασμός είναι μια άλλη οδός για να μολυνθεί κανείς από τον HIV (...) Αν σου κάνουν εμβόλιο, θα προκύπτεις εφεξής οροθετικός σε κάθε τεστ για τον HIV. Ακόμη και αν δεν το κάνεις, σαν άποψη είναι ενδιαφέρουσα: να βρεθούμε όλοι οροθετικοί μετά από ένα εμβόλιο για τον γενικό πληθυσμό. Οπότε θα πρέπει να κυκλοφορείς με ένα σημείωμα που θα βεβαιώνει τον εραστή σου ότι έχεις εμβολιαστεί και ότι τα αντισώματα που εμφανίζεις στο αίμα σου δεν ωφείλονται στο ότι κόλλησες AIDS από κάποιον που θεωρείται από το κατεστημένο του AIDS ότι ανήκει στις ομάδες υψηλού κινδύνου, δηλαδή από μαύρο, ομοφυλόφιλο ή έγχρωμο, αλλά το απέκτησες κάνοντας το καθήκον σου ως πολίτης με ένα εμβόλιο".

Οσο για την εμφάνιση των Gallo και Montagner - εφευρετών του AIDS - στην Αθήνα, στις 3 Μαϊου 2007, θα μπορούσε και να περάσει απαρατήρητη. Κάποιες στιγμές μοναδικές πάλι θα μου μείνουν αξέχαστες, όπως όταν ακούσαμε από τον Robert Gallo να λέει ότι "το 1984 λύθηκε το πρόβλημα του AIDS με τη δημιουργία του τεστ αντισωμάτων¨. Είχε προηγηθεί μια μακρά περίοδος που ο ιός κυκλοφορούσε ελεύθερος, και κανείς δεν το είχε καταλάβει. Από την ώρα που "λύθηκε το πρόβλημα" και άρχισαν οι επιχορηγήσεις, τα φάρμακα και η ενημέρωση του κόσμου, ο ιός εξελίχθηκε σε πανδημία.

Κατά τα άλλα, ο Gallo βομβάρδισε το αραιό κοινό με έναν μονόλογο μιάμισης ώρας, ο Montagnier κατάφερε να μεταδώσει έναν αέρα επιστημονικής εμβρίθειας στο δικό του σεμνό μισάωρο και η βραδιά έκλεισε εσπευσμένα με τρεις ερωτήσεις από το ακροατήριο. Βιαζόμασταν όλοι να φύγουμε. Είχαμε λάβει το μήνυμα άλλωστε από την τελευταία συνέντευξη του πολυεκατομμυριούχου πια Gallo στον Ελεύθερο Τύπο (29/04/07). Στην ερώτηση πώς μπορούμε ποτέ να απεμπλακούμε από τον φαύλο κύκλο η απάντηση ήταν: - Μόνο η επιστήμη μπορεί να το απεργαστεί αυτό, αλλά χρειάζεται ακόμη πολλή έρευνα, ατελείωτη έρευνα (ο εστί μεθερμηνευόμενον: χρειαζόμαστε νέες χρηματοδοτήσεις...).

Σε αντιδιαστολή, ο νομπελίστας βιοχημικός Karry Mullis - επίσης επιστήμονας - στο ντοκιμαντέρ AIDS Inc. καταλήγει: "Θα γλιτώσουμε από το AIDS μόνο αν κοπούν οι χρηματοδοτήσεις'.

Κάποια αποσπάσματα τώρα από το υπό προβολή ντοκιμαντέρ του Gary Null:

"Τα τεράστια κέρδη από τα πρώτα φάρμακα μέσα σε συνθήκες πανικού για το AIDS, θα τροφοδοτούσαν τώρα τη συντήρηση του AIDS. Κάποιες οργανώσεις ομοφυλοφίλων και ακτιβιστών αλλά και χιλιάδες εθνικά κέντρα για τους γκέι χρωστούν την ύπαρξή τους σ'αυτούς τους πόρους. Οι φαρμακευτικές εταιρείες φέρονται πολύ καλά και στους γιατρούς. Με πλουσιοπάροχα γεύματα, οι συναντήσεις μεταξύ τους μετατρέπονται σε εμπορικά πανηγύρια. 'Ανθρωποι που χαριεντίζονται με προφυλακτικά, τα φορούν καπέλο, τα φουσκώνουν για να δουν πόσο αέρα θ' αντέξουν..."

Ακόμα: "Αυτοί που διαφεντεύουν και συντηρούν την υπόθεση του HIV/AIDS είναι δύο βασικά Ιδρύματα. Το CDC (Αμερ. Υπ.Υγείας)και το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας (NIH)στη Βηθεσθά του Μέριλαντ.Ο κόσμος θα εκπλαγεί αν μάθει ότι και τα δύο αυτά Ιδρύματα είναι στρατιωτικοί οργανισμοί.
'Οταν έχεις τέτοια στρατιωτική δομή σε Οργανισμούς όπως το CDC και το NIH, κρατάς τον έλεγχο των αντιδράσεων.
Μπορείς να περιορίζεις την ροή των πληροφοριών. Και δεν είναι μόνο αυτό. Από την ώρα που το NΙΗ είναι η βασική πηγή των χρηματοδοτήσεων για όλες τις πανεπιστημιακές ιατρικές έρευνες, ελέγχει σε ποιόν και για ποια έρευνα θα δοθούν λεφτά. Μ' αυτό τον τρόπο, μπορεί να ελέγχει τι θα εκδίδεται και το πιο σημαντικό, τι θα αποκλείεται..."

Ο τρόπος που εφαρμόζεται αυτό το σκηνικό σε όλο τον κόσμο, της Ελλάδας περιλαμβανομένης, όπως διακρίνεται στην προσωπική καταγραφή των εξελίξεων στο διάστημα 2006-2007 στα βιβλία μου - έχει αναγνωριστεί ως μια νέα μορφή φασισμού: Δεν απαγορεύεται να λες την αλήθεια, αλλά προμοτάρονται τόσο πολύ τα ψέματα με γενναίες επιχορηγήσεις ώστε μοιάζει αδύνατον να καταλάβεις τι έχει γίνει από το 1984 και μετά. Διαφημίζεται κιόλας η υπόθεση ως τέτοια: "Μην ασχολείσαι εσύ, είναι πολύ σύνθετο το πρόβλημα". Εκτός και αν είσαι ανεξάρτητος σκεπτόμενος άνθρωπος, μακριά από Ιδρύματα και επίσημους οργανισμούς, και αρχίσεις να ξετυλίγεις το κουβάρι. Ακόμη και αν δεν βρεις την άκρη του νήματος, αρχίζεις απλώς να τους αγνοείς.

Προσθέτω οτι τα περιεχόμενα της αρχικης σελίδας της Μ. Παπαγιαννίδου ανανεώνονται τακτικά. Έτσι, τα παραπάνω γραφόμενα προέρχονται από το τρέχον στιγμιότυπο της σελίδας της δημοσιογράφου και πρέπει να ληφθεί υπόψη οτι τα περιεχόμενα αυτά αλλάζουν συχνά, ανάλογα με τις εξελίξεις στο θέμα που πραγματεύεται η Μ. Παπαγιαννίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: