Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2007

AIDS: Ενα παγκόσμιο σκάνδαλο, εφημερίδα "Παρασκευή + 13", 7 Δεκεμβρίου 2007

AIDS: Ενα παγκόσμιο σκάνδαλο
Τα φάρμακα και τα εμβόλια που δε γιατρεύουν

"ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟΝ ΙΟ"

Συνέντευξη με τον Dr. Andrew Maniotis, PhD, Επίκουρο (Assistant Research Professor) Καθηγητή, Διευθυντή Προγράμματος της Κυτταρικής και Αναπτυξιακής Βιολογίας του Καρκίνου στα Τμήματα Παθολογίας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου του Illinois, στο Σικάγο.

Στον Λάμπρο Παπαντωνίου, ανταποκριτή της «Π+13»
Οκτώβριος 2007, Σικάγο, Ιλινόις


---
Το κατεστημένο του AIDS

Το AIDS δεν είναι μόνο μια άγνωστη θανατηφόρος ασθένεια. Αποτελεί εδώ και 20 χρόνια το Eldorado ερευνητών και φαρμακευτικών εταιρειών. Εκατομμύρια δολάρια δαπανώνται σε φάρμακα αμφιβόλου αποτελεσματικότητας, τα οποία μπορεί και να είναι η αιτία του θανάτου για χιλιάδες φορείς του AIDS.

Ο Ελληνοαμερικανός καθηγητής Άντριου Μανιώτης μιλάει στην «Π+13» για το μεγαλύτερο σκάνδαλο του πλανήτη, για το άγνωστο AIDS, τον άγνωστο ακόμα ιό HIV, αλλά και τον χορό εκατομμυρίων δολαρίων για τα φάρμακα που μοιράζονται και τα οποία δεν γνωρίζουμε αν θεραπεύουν ή αν προκαλούν θανάτους.

Ο Άντριου Μανιώτης και το Πανεπιστήμιο του Ιλινόις διαφωνούν με το λεγόμενο κατεστημένο του AIDS και με τον Robert Gallo που ισχυρίζεται ότι ο ιός HIV προκαλεί το AIDS. Διαφωνεί με την πολιτική των κυβερνήσεων των ΗΠΑ για το AIDS, με την πολιτική που εφάρμοσε ο Ρίγκαν και εφαρμόζει ο πλανητάρχης Μπους.

Σʼ αυτή τη συνέντευξη θα διαβάσετε με όσο πιο απλό τρόπο μπορεί να υπάρξει για ένα τέτοιο θέμα:

  • Γιατί δεν έχει εντοπισθεί ο ιός (HIV) που προκαλεί το AIDS.
  • Γιατί τα φάρμακα που δίνονται δεν θεραπεύουν.
  • Γιατί απέτυχε το τελευταίο εμβόλιο της MERCK και γιατί δεν έχει αποτέλεσμα το φάρμακο AZT.
  • Πώς τα εμβόλια σκοτώνουν.
  • Ποιο είναι το Κατεστημένο του AIDS που προσπαθεί να πείσει την ανθρωπότητα ότι μόνο αυτό κατέχει την παγκόσμια γνώση για τον ιό HIV.
    Την αποτυχία των ΤΕΣΤ αίματος.
  • Ποιοι δίνουν φάρμακα σε φορείς χωρίς να ξέρουν το γιατί.
  • Γιατί μπορούμε να τρώμε από το πιάτο φορέα χωρίς να κινδυνεύουμε.
  • Ποιοι χρησιμοποιούν τον πληθυσμό της Αφρικής για πειραματόζωα.
  • Για το έγκλημα στο ορφανοτροφείο της Νέας Υόρκης και τα ανθρώπινα «πειραματόζωα» στην καρδιά της υπερδύναμης.
  • Γιατί το AIDS δεν είναι η ασθένεια των ομοφυλόφιλων ή των μαύρων.
  • Γιατί αμφισβητούν ακόμα και τη μετάδοση του AIDS μέσω της σεξουαλικής επαφής.
  • Για τους «ακτιβιστές» και τους «γιατρούς» που λειτουργούν σαν τη ΣΤΑΖΙ υπέρ ενός κατεστημένου που θέλει μόνο χρήματα.
  • Για όλα όσα δεν γνωρίζουν οι επιστήμονες για το AIDS, αλλά επιμένουν να μιλούν για επιτυχίες πουλώντας νέα φάρμακα.
  • Για τις υποψίες γύρω από την υπόθεση των παιδιών της Λιβύης που μολύνθηκαν μυστηριωδώς από AIDS.

Τα όσα λέει ο Άντριου Μανιώτης στον ανταποκριτή μας Λάμπρο Παπαντωνίου είναι αποτέλεσμα εργασίας πολλών ετών και πολλών ανθρώπων. Ο αντίλογος στο κατεστημένο του AIDS δεν προέρχεται πλέον μόνο από έναν επιστήμονα και δεν είναι σημερινός. Η συζήτηση έχει τεράστια σημασία για όλους μας, γιατί αγγίζει την τακτική και την πολιτική των φαρμακευτικών εταιρειών για πολλά φάρμακα, πολλά εμβόλια, πολλά διαγνωστικά ΤΕΣΤ.

Η συζήτηση αυτή πρέπει να ανοίξει και στη χώρα μας.

Όλη η συνέντευξη του καθηγητή Ανδρέα Μανιώτη στο HIVwave της Μαρίας Παπαγιαννίδου.

2 σχόλια:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Θεωρώ κι εγώ ότι η ασθένεια έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο πεδίο αρπαγής χρημάτων πουλώντας ελπίδες -συχνότατα φρούδες- στους ασθενείς. Δεν ξέρω αν ισχύουν όσα λέει ο εν λόγω τύπος για την εμφάνιση του ιού και τη σύνδεση της αρρώστιας, αλλά είναι βέβαιο ότι οι Αφρικανοί έχουν γίνει πειραματόζωα για να θησαυρίζουν κάποιοι καθηγητές και κάποιες εταιρίες φαρμακευτικές.

Ερινύα είπε...

Ένα πράγμα που θα πρέπει να αναρωτηθούν κάποιοι, που στρέφουν το βλέμμα με παρωπίδες μόνο στην "επίσημη" άποψη, είναι:
Όλοι αυτοί, οι σοβαροί και, μέχρι πριν την έκφραση των αντιρρήσεών τους, πλήρως αποδεκτοί και φημισμένοι - σε πολλές περιπτώσεις - επιστήμονες, είναι δυνατόν, χωρίς να έχουν κάποιο σοβαρό λόγο, να συνεχίζουν να αγωνίζονται για την επανεξέταση της υπόθεσης AIDS;

Το παραπάνω ερώτημα θεωρώ πως έχει ισχυρότερους λόγους να λαμβάνεται υπ' όψη από το άλλο, που θέτουν όσοι εμμένουν στην ορθότητα της άποψης Gallo. Δηλαδή, λένε, είναι δυνατόν τόσοι επιστήμονες να δέχονται την επίσημη άποψη και να έχουν άδικο;
Ας ρωτήσουν όμως τον εαυτό τους: Τι έχουν να χάσουν αυτοί που δέχονται την επίσημη άποψη; Τι έχουν να κερδίσουν; Πόσο τους είναι εύκολο να την αμφισβητήσουν;
Και ας αντιπαραβάλλουν οι χλευαστές των "αρνητών του AIDS" την πλευρά αυτών που ακολουθούν τις επίσημες οδηγίες με την κατάσταση στην οποία βρέθηκε ο Peter Duesberg, αυτός ο πρώτος "αρνητής", να δέχεται δυσφημιστικά πυρά, να έχει χάσει κάθε χρηματοδότηση για τις έρευνές του, να προπαγανδίζεται στους φοιτητές να αποφεύγουν τα μαθήματά του...
Μεσαιωνικές καταστάσεις, με "πολιτισμένο" προσωπείο!