Παρασκευή 7 Μαρτίου 2008

Χρήστος Αλβανός: Καλά Έκαναν οι Χριστιανοί που Κατέστρεψαν τα Αγάλματα των Αισχρών Ελλήνων και Άλλες Ιστορίες

Ο Κύριος που θα δείτε να μιλάει στα παρακάτω βίντεο είναι ο Χρήστος Αλβανός, ο οποίος δεν χάνει ευκαιρία να επιτεθεί εναντίον των αισχρών, θεσμοθετημένα ομοφυλοφύλων, ανθρωποθυσιαστών, ... αρχαίων Ελλήνων και του πολιτισμού τους, τον οποίο κατά τ' άλλα αγαπάει, όπως ισχυρίζεται, στην διάρκεια της εκπομπής του "Επισημάνσεις" στο τοπικό Βορειοελλαδίτικο τηλεοπτικό κανάλι "Εγνατία". Ας τον ακούσουμε σε αυτά τα αποσπάσματα εκπομπών του και έπεται συνέχεια:


Χρήστος Αλβανός Κατά Αρχαίων Ελλήνων 1




Χρήστος Αλβανός Κατά Αρχαίων Ελλήνων 2

16 σχόλια:

Stelios Frang είπε...

Ε καλά, είναι εμβριθής μελετητής της πλάκας ο άνθρωπος. Συγκρίνει τί γινόταν τότε με το σήμερα και βρίσκει καλύτερο το σήμερα. Ευτυχώς!
Η ιδέα ότι και η αρχαία θρησκεία θα είχε εξελιχθεί μέχρι σήμερα, όπως έγινε με την εθνική θρησκεία των Γιαπωνέζων και όπως έγινε με όλες τις θρησκείες, ούτε που του περνάει από το μυαλό.

pølsemannen είπε...

Δώστε στον άθρωπα τρίμμα από Ιερά λείψανα να βάζει στον καφέ του, εναλλακτικά τρίμμα από εικόνα κλαίουσα και κάνα πετσάκι από την περιτομή του Ιησού από αυτά που κυκλοφορούσαν στην Ρωσία για να μασουλάει.

Ο Χριστιανισμός σταμάτησε τους ευνοχισμούς;!!;;;!!!
Στο παπαδοκρατούμενο Βυζάντιο ΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ γίνονταν ορέ μβουζουκοκέφαλε;

Ο τύπος είναι για τα σίδερα.

Ερινύα είπε...

Άσε πια από φιλαλήθεια. Δεν παίζεται!

Έσχιζαν τις κοιλιές των εγκύων οι αρχαίοι Έλληνες και θυσίαζαν το έμβρυο, οι Ιερολοχίτες "κιναιδικά ζεύγη" κλπ κλπ ή αυτά που λέει περί δουλείας (μήπως την κατάργησε ή ήθελε να την καταργήσει ο χριστιανισμός και δεν το ξέρουμε; Δεν διάβασε τις προτροπές του Παύλου για υπακοή των δούλων;) και η σύγκριση των, ας πούμε, καλούτσικων Αθηναίων με τους ακόμα καλύτερους Ιουδαίους και, ας μη συνεχίσω καλύτερα...

Stelios Frang είπε...

Έτσι που τον βλέπω μοδάτο, με κόκκινα και το σάλι στο λαιμό, μάλλον υποψιάζομαι ότι διαβλέπει έλλειψη ηγεσίας στο θεόπληκτο ποίμνιο και διεκδικεί κάποια αναρρίχηση. Αλίμονο στον "καθηγητή" Ζουράρι ... (καθηγητή του εαυτού του, εννοείται)

Stelios Frang είπε...

Αλήθεια, στο πάνω βίντεο είναι με μαύρο πουλόβερ, στο κάτω με κόκκινο, αλλά παραμένει στην ίδια θέση και με το ίδιο κασκόλ. Άλλαξε πουλόβερ ενδιάμεσα; :-)

Ερινύα είπε...

sfrang,

όπως έγραψα, προλογίζοντας τα βίντεο, ο εν λόγω κύριος δεν χάνει ευκαιρία να στάξει το δηλητήριό του. Τα αποσπάσματα που ανέβασα είναι από διαφορετικές εκπομπές. Απ' ότι άκουσα από αλλους έχει πει και χειρότερα, αλλά δεν μπορώ να βλέπω κάθε Πέμπτη βράδυ τις "Επισημάνσεις" στο Εγνατία TV!

Panos Konstantinidis είπε...

Ό,τι να 'ναι.

Ανώνυμος είπε...

Τον έχω δεί
επανειλημμένως να επιτίθεται
επίσης κατά
του περιοδικού "Δαυλός"
και συνεργατών του.

Τον θυμάμαι να επιτίθεται με αγριότητα
για τα άρθρα του "Δαυλού":

1. Ιησούς: Κήρυκας μίσους, διχασμού και μισελληνισμού και

2. Τίμιος Σταυρός: Η ταφόπλακα του Ελληνισμού.

Elias είπε...

Ωραία, επιτέλους πέφτουν οι μάσκες. Πάντα έτρεφαν για τον πολιτισμό της αρχαιότητας το τυφλό μίσος του ανίκανου γιου, για το σημαντικό του πατέρα, αλλά το έκρυβαν.

Ερινύα είπε...

Elias,

σωστά το είπες: "πέφτουν οι μάσκες".

Δείτε άλλα τρία αποκαλυπτικά αποσπάσματα στην επόμενη ανάρτηση.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σου Ερυνία. Δεν γνώριζα τίποτε για τον άνθρωπο αυτό.

"Ζούν ανάμεσά μας" όπως θά έλεγε και ο Κάρπεντερ.

Ανώνυμος είπε...

Πρόκειται για απόψεις ενός πορωμένου πιστού ή βολεύουν για την αλίευση πελατείας από τον χώρο της εκκλησίας;

Ανώνυμος είπε...

Δεν γνωρίζω τον συγκεκριμένο μελετητή της πλάκας, αλλά ο άνθρωπος δεν φαίνεται να τα λέει από άγνοια. Προσπαθεί να περάσει μηνύματα στο κοινό κατά της ελληνικής θρησκείας.

Stelios Frang είπε...

Χάθηκες ή νομίζω?
Μήπως σε μετέπεισε ο μελετητής??
:-))))

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ. ΕΙΠΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ. ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΕ, ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΝΤΥΣΟΥ ΤΗ ΧΛΑΜΥΔΑ ΣΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡ ΚΑΜΙΑ ΖΩΘΥΣΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ.

Stelios Frang είπε...

Βλαμένε ανώνυμε, βλέπω ότι ξέρεις πότε είναι οι γιορτές, δεν ξέρεις όμως ότι αυτό που φοράνε στις τελετές λέγεται ιμάτιο και όχι χλαμύδα. Τώρα δε που το σκέπτομαι, αν ήταν αναγκαίο να φορέσω κάτι άλλο, θα προτιμούσα αυτό το λευκό ιμάτιο παρά το μαύρο των χριστιανο-ιουδαίων... Υπάρχει και μια τεράστια απόσταση στην αισθητική, πώς να το κάνουμε;