Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2007

Η Συνέντευξη της Μαρίας Παπαγιαννίδου στο "ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ"

Για κάθε σκεπτικιστή στην υπόθεση "AIDS"


10 σχόλια:

resident είπε...

Αν κατάλαβα καλά η κυρία αυτή μας λέει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα !!!Πραγματικά μου κάνει περιέργεια που τόσοι άνθρωποι ακούγεται ότι πεθαίνουν από aids και όλα αυτά είναι μύθος.Τέτοια συνωμοσία η άγνοια δεν την περίμενα από την επιστημονική κοινότητα.Η μήπως η κυρία δεν μας τα λέει καλά ?

Ερινύα είπε...

resident

μάλλον δεν άκουσες προσεκτικά, γιατί η "κυρία αυτή" είναι πολύ σαφής στην εξήγηση που δίνει για τους ανθρώπους που πεθαίνουν από "aids".
Θα σου συνιστούσα να ξαναδείς το βίντεο, παρακολουθώντας λίγο πιο προσεκτικά.

Ερινύα είπε...

Επίσης, όποιος αναγνώστης δεν παρακολούθησε μέχρι τώρα τα άρθρα αυτού του ιστολογίου σχετικά με το AIDS, δίνω παρακάτω μια λίστα συνδέσμων για τα άρθρα αυτά, ώστε να ενημερωθεί περαιτέρω:

http://erinya-hellenica.blogspot.com/2007/02/hivaids.html

http://erinya-hellenica.blogspot.com/2007/03/azt.html

http://erinya-hellenica.blogspot.com/2007/05/aids.html

http://erinya-hellenica.blogspot.com/2007/05/blog-post_14.html

http://erinya-hellenica.blogspot.com/2007/05/blog-post_16.html

http://erinya-hellenica.blogspot.com/2007/05/blog-post_1628.html

http://erinya-hellenica.blogspot.com/2007/06/aids.html

http://erinya-hellenica.blogspot.com/2007/09/aids.html

http://erinya-hellenica.blogspot.com/2007/10/aids.html


Και βέβαια, επαναλαμβάνω εδώ την άκρως ενδιαφέρουσα και συχνά ανανεούμενη αρχική σελίδα της δικτυακής τοποθεσίας της Μαρίας Παπαγιαννίδου:

HivWave - Αποκαλύπτοντας το AIDS

resident είπε...

Το ξαναείδα και δεν κατάλαβα που έκανα λάθος σε αυτά που εγραψα.Η κυρία αυτή νομίζω ότι είπε ότι οι ασθενείς πεθαίνουν από τα φάρμακα που χορηγούνται άρα όχι απ το aids.Διόρθωσε με σε παρακαλώ αν κάνω λάθος γιατί δεν πρόκειται να ξαναδώ το βίντεο.Και λέω, τόσο μεγάλη συνομωσία?! η οι επιστήμονες δεν παίρνουν χαμπάρι?
Πριν ανακαλυφθούν τα φάρμακα αυτά που σκοτώνουν, οι φορείς δεν πέθαιναν? Και κάτι άλλο έχω ακούσει για aids και σε γάτες που συχνά είναι θανατηφόρο.Με αυτό τι γίνεται?πως πεθαίνουν τα ζώα αυτά εφόσον δεν παίρνουν τα συγκεκριμένα φάρμακα ?πάντως γενικά θέλω να πω ότι αρκετός κόσμος έχει προκατάληψη στα φάρμακα.
Συγνώμη αν όλα αυτά που λέω δεν είναι σωστά, αλλά αυτά κατάλαβα και από αυτά που κατάλαβα δεν πείσθηκα καθόλου.

Ερινύα είπε...

resident,

απ' οτι γράφεις τώρα είναι φανερό πως κατάλαβες σωστά με τη δεύτερη παρακολούθηση οτι η Μαρία Παπαγιαννίδου (έτσι λέγεται η "κυρία αυτή") ισχυρίζεται οτι "οι ασθενείς πεθαίνουν από τα φάρμακα που χορηγούνται άρα όχι απ το aids".

Και βέβαια δεν μοπρεί να πεισθείς από μια εικοσάλεπτη συνέντευξη μιας οροθετικής δημοσιογράφου, που έσωσε τη ζωή της κάνοντας έναν αγώνα δρόμου για να βρεί τη σωστή πληροφόρηση, σε ένα τόσο σοβαρό θέμα.

Όποιος ενδιαφέρεται πραγματικά, μπορεί να εντοπίσει μεγάλο όγκο πληροφοριών, δοσμένων από επιστήμονες που εργάστηκαν πάνω στο AIDS και κατέληξαν στα συμπεράσματα, τα οποία συνοψίζει η Μαρία Παπαγιαννίδου στο βίντεο, όπως και εμπειρίες άλλων οροθετικών που έσωσαν τη ζωή τους αρνούμενοι να συνεχίσουν την "θεραπεία".

resident είπε...

Εντάξει λοιπόν,θα δω και τα υπόλοιπα που προτείνεις.Οσο και να μου φαίνονται απίστευτα και παράξενα αυτά που λέει η κυρία Μαρία Παπαγιαννίδου πολύ θα ήθελα να είναι έτσι.
Καληνύχτα.

Ερινύα είπε...

Προσθέτω μια ακόμη παραπομπή σε ένα πολύ αξιόλογο βίντεο με μαρτυρίες και απόψεις επιστημόνων, που σήμερα κάποιοι θέλουν να ονομάσουν "αρνητές" του AIDS. Γνωστή πρακτική, όταν οι κατέχοντες την εξουσία επιθυμούν να κλείσουν ενοχλητικά στόματα και να κουφάνουν τελείως τα ήδη βαρήκοα αυτιά.

Το βίντεο είναι το "Deconstructing the myth of AIDS". Δεν το έχω αναρτήσει στο ιστολόγιο λόγω της πολύ μεγάλης χρονικής διάρκειας, που καθιστά δύσκολη την αναμονή του "κατεβάσματος" σε ένα ιστολόγιο. Όποιος το επισκεφτεί στο google και διαθέτει γρήγορη σύνδεση, μπορεί να το κατεβάσει από εκεί.

Τέλος μια διόρθωση στο τελευταίο link του δεύτερου σχολίου μου. Το σωστό link είναι:

http://erinya-hellenica.blogspot.com/2007/10/aids.html

ENDYMION είπε...

ΣΧΕΤΙΚΟ:


http://ermionh.blogspot.com/


Φιλαινίδος Δέλτοι: ΤΟ ΚΑΜΑ ΣΟΥΤΡΑ ΕΦΕΥΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ερινύα είπε...

endymion

αυτό που εγώ θα έθετα ως ερώτημα δεν είναι ποιοί εισηγήθηκαν πρώτοι περίπλοκες ερωτικές στάσεις "συνεύρεσης", αλλά ποιοί, πού και σε ποιές περιπτώσεις αποφάσισαν να χρησιμοποιούν την "επιστημοσύνη" ως εργαλείο χειραγώγησης και εξαπάτησης των "μαζών", πάντα με το αζημίωτο.

Είναι εξωφρενικό οτι κατάφεραν να δημιουργήσουν στην "κοινή γνώμη" μια άκρως εσφαλμένη αντίληψη περί του έργου της επιστήμης, μετατρέποντάς την σε μηχανισμό παραγωγής αμετακίνητων δογμάτων, τα οποία είναι ορθά μόνον εφ' όσον προέρχονται από "επίσημες" πηγές. Έτσι πέτυχαίνουν να απομονώνουν κοινωνικά κάθε επιστήμονα και κάθε άλλο σκεπτόμενο άνθρωπο, που εκφράζει δικαιολογημένες αμφιβολίες ή αντιρρήσεις στα τάχα επιστημονικά (εκπορευόμενα από συμφέροντα και άγνωστες λοιπές προθέσεις κερδοσκοπικών εταιρειών) ατεκμηρίωτα ή κακοτεκμηριωμένα "δόγματα".

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.